Nytt LTU lag vann årets SM 2012 i Yukigassen !

SM vinnare 2012 !

Efter en hård final mot Piteålaget KREwasion Invation vanns årets SM i Yukigassen av I & Co. Laget, som består av studenter som läser Industriell ekonomi vid Luleå tekniska universitet, har ägnat mycket tid åt förberedelser och är nöjda med sin seger.

– Det är tredje året vi spelar i Yukigassen SM, första året kom vi tvåa och fick åka till EM i Finland, förra året kom vi trea och i år vann vi och det känns oerhört bra, säger Mårten Sandström lagets talesman.

Även SM titeln i fyrverkeri avgjordes under kvällen, mellan 4 tävlande lag, och den vanns av ett lag från Chalmers tekniska högskola.

Se bilder och läs mer på LTU.SE

Be Sociable, Share!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *