Var med i kvalet till SM-slutspelet i Yukigassen!

Nu har ni chansen att kvala till SM-slutspelet i snöbollskrig som går av stapeln i Luleå den 5-6 mars! Väl i Luleå kan ni vinna en resa för hela laget till VM i Japan! Säkerställ din plats till SM slutspelet genom att vinna på ett av kvalstoppen! Förutom en direkt plats till slutspelet kammar vinnarna från kvalen hem boende, med del i dubbelrum på hotell, under SM helgen!

Först ut är KTH i Stockholm den 7/2! Spelplanen kommer vara i Maskinparken. Första matchstart är klockan 11:00 och registrering av lag börjar vid 9:00.

Sen bär det av till Linköpings Universitet den 9/2! Tävlingen kommer hållas på fotbollsplanen mellan B-huset och Valla Folkhögskola. Första matchstart är klockan 11:00 och registrering av lag börjar vid 9:00. Anmälningsstopp för att vara med och spela i Linköping är tisdagen den 8/2.

Tredje stoppet i södra Sverige sker vid Lunds Tekniska Högskola den 11/2! Där kommer spelplanen vara i anslutning till Teknologkåren. Första matchstart är klockan 11:00 och registrering av lag börjar vid 9:00. Anmälningsstopp för att vara med och spela i Lund är torsdagen den 10/2.

Sista kvaltävlingen sker under Vinterfestivalen på Luleå tekniska universitet 17/2. Första matchstart är klockan 11:00 och registrering av lag börjar vid 9:00.

Läs mer här.

Observera att kval också sker under SM för er som inte kvalar in från dessa tävlingar.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in SM2011. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *