Känn dig utmanad! SM i snöbollskrig 2011

Känn dig utmanad! Vintern är här och det är dags att anmäla sig till SM i Yukigassen 2011!

Yukigassen är en japansk lagsport i gammalt hederligt snöbollskrig och börjar även bli en tradition i Luleå. Årets SM kommer att gå av stapeln 5-6 mars, ute på isen i Norra hamn. Vi hoppas att ni alla antar utmaningen – en resa till VM i Japan står på spel även i år!

  • 1:a pris: VM i Japan 2012
  • 2:a pris: EM i Finland 2011
  • 3:e pris: NM i Norge 2011

Tävlingarna är öppna för alla över 18 år! (Allt spel sker på egen risk.)
Anmälningsavgift: 500kr/lag

 

Du behöver 10 personer till ett lag. Laget måste vara mixat och ha minst tre tjejer/killar. Av dessa tio ska en lagledare utses. Laget ska också göra sin egen flagga att ha med sig. Denna flagga ska ha måtten 50 cm x 100 cm och pinnen ska vara 2 m hög.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in SM2011. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *